Artforum en Het Depot zoeken zangers voor muzikaal experiment

Artforum en Het Depot organiseren een muzikaal experiment naar countrymuziek en Big Band. Onder professionele begeleiding van Andries Boone en Rony Deprins (The Ballroomquartet) wordt gezocht naar een swingende manier om country muziek in een Big Band setting tot zijn recht te laten komen. Op een tiental intensieve repetities gaan de deelnemers aan de slag met reeds bestaande country-, cajun- en zydeconummers die omgevormd worden naar een Big Band sound. Repetities vinden plaats in OPEK van 29 maart tot en met 12 mei (voornamelijk op dinsdag- en donderdagavonden) en op 12 mei vindt het optreden plaats als ‘Big Country Band’.

Gezocht
Gedreven muzikanten en zangers tussen 16 en 22 jaar. Speel jij gitaar, bas, drum, percussie, banjo, mandoline, viool, piano, accordeon of een koper blaasinstrument en wil je meewerken aan dit experiment: schrijf je dan in voor de auditie.

Audities
Om de Big Band niet té Big te laten worden, vinden er twee auditiemomenten plaats: donderdag 23 februari van 18u tot 22u en zaterdag 3 maart van 10u tot 16u. Je kan maar op één van deze twee dagen auditie komen doen. De audities zijn opgevat als een workshop waar de deelnemers samen, en onder begeleiding van The Ballroomquartet, muziek maken.

Inschrijven: stijn@artforumvzw.be met vermelding van je naam, geboortedatum, instrument en voorkeursmoment.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.