Ineke Vander Aa signeert haar debuutroman De Lichtekooi van Loven

Op zaterdag 25 februari signeert Ineke Vander Aa haar debuutroman van 11u tot 13u in de Standaard Boekhandel in de Naamsestraat en van 14u tot 16u in de Standaard Boekhandel in de Diestsestraat.

In het levendige Loven (het tegenwoordige Leuven) van halverwege de achttiende eeuw levert de onderlaag van de bevolking elke dag een strijd om het bestaan. Dat geldt ook voor Louise en haar blinde vader. Als de man sterft, is Louise vastberaden een rijker leven voor zichzelf te creëren. De prostitutie lonkt, en haar ambitie werpt zijn vruchten af. Totdat een nieuw obstakel om overwinning vraagt.

Ineke Vander Aa (1984) groeide op in Kortenberg, vlak bij Leuven. Studies geschiedenis en psychologie brachten haar niet waarop ze hoopte. Op haar 24ste lonkte de wijde wereld. Ze vertrok naar de VS, waar ze in Arizona onder meer wolfshonden leerde trainen. Na enkele jaren in de woestijn, keerde ze terug naar België. De lichtekooi van Loven is haar debuut.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.