Lenteconcert met Weense Walsen en French Cancan

Op vrijdag 16 maart 2012 organiseert de Leuvense Rotary club het lenteconcert “Weense Walsen en French Cancan”. Dit 20ste lenteconcert zal muziekstukken bevatten uit de wereld van Weense Walsen & French Cancan opgevoerd door het Kamerorkest voor Vlaanderen o.l.v. Kris Stroobants, met als solisten de sopraan Martine Reyners en de tenor Reynoud Van Mechelen. Op het programma staan o.m. bekende en minder bekende werken van Johann Strauss en Jacques Offenbach. De opbrengst van het lenteconcert gaat zoals elk jaar naar sociale doelen uit de regio. Dit jaar zijn de Leuvense wijkgezondheidscentra “Ridderbuurt” en “De Central” geselecteerd.

  • Locatie: Aula Pieter De Somer, DebĂ©riotstraat 24, Leuven
  • Tijdstip: Vrijdag 16 maart 2012 om 20:00
  • Kaarten te koop via 016/236001 (kantooruren), concertrotary@rotaryleuven.be of www.rotaryleuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.