K.U.Leuven Jobinfodag

Op dinsdag 28 februari 2012 organiseert de K.U.Leuven een jobinfodag in het gebouw De Nayer van de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen. Tijdens deze jobinfodag kan je spreken met vertegenwoordigers uit allerlei tewerkstellingssectoren (privésector, banken, rekruteringsbureaus, …). Ook zullen er informatiestands zijn van de overheid en van instellingen voor arbeidsbemiddeling en loopbaanadvies en begeleiding, zowel voor toekomstige werknemers als zelfstandigen. Naast de informatiestands van de deelnemende bedrijven, zullen er ook een aantal informatiesessies zijn:

  • 13:00: Sociaal statuut als afstuderende
  • 14:00: Solliciteren voor beginners
  • 15:00: Doctoreren en wetenschappelijke loopbaan
  • 16:00: Over de grens: werken in het buitenland
  • 17:00: Jobs voor ondernemers

Je kan op voorhand je CV registreren bij de deelnemende bedrijven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.