M ontvangt op 1 en 3 maart de Canvascollectie

De Canvascollectie is aan haar derde editie toe. Meteen ook de allereerste preselectie die plaatsvindt in M in de geschiedenis van de Canvascollectie! Op 1 en 3 maart nemen amateurkunstenaars, semiprofessionele en professionele kunstenaars deel aan deze preselecties in M. Een nationale jury maakt op 4 maart een definitieve selectie van de geselecteerde kunstwerken die een plaats krijgen in de tentoonstelling in BOZAR van 10 mei tot 10 juni 2012.

#canvascollectie
M lanceert een eigen redactieploeg om op beide dagen de verslaggeving (beeld en tekst) van de Canvascollectie te verzorgen. Via facebook, twitter… houden ze de vinger aan de pols. Hou die hashtag #canvascollectie alvast in de gaten.

Tv-uitzendingen
Wat er aan de tentoonstelling, het sluitstuk in het Brusselse BOZAR, vooraf ging kan je vanaf  april zien tijdens de uitzendingen op Canvas. Zondag 29 april staat M op het programma! Maar ook De Canvasconnectie brengt M in beeld met de kunstenaar Patrick van Caeckenbergh. De Canvasconnectie laat de kijker op een originele manier kennismaken met het recente werk van kunstenaars en vormgevers. Tegelijk maakt de kunstenaar een keuze uit een album met werk van collega’s en geeft daar zijn appreciatie bij.

Momenteel legt de Canvasconnectie de laatste hand aan de reportage met de kunstenaar  Patrick Van Caeckenbergh. De uitzending is gepland op 18 maart.  De expo Patrick Van Caeckenbergh, La ruïne fructueuse loopt nog tot 22 april 2012 in M.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.