Scholen uit Leuven maakten clip voor ARTSEN ZONDER VAKANTIE

De leerlingen van de 3e graad van het Paridaensinstituut en het Sint-Pieterscollege in Leuven namen elk een clip op voor Artsen Zonder Vakantie, met respectievelijk acteur Roel Vanderstukken en comedian Bert Gabriëls in de hoofdrol.

De leerlingen deden mee aan de CLIP CUP van Artsen Zonder Vakantie, een filmpjeswedstrijd voor alle Vlaamse leerlingen uit het vijfde en zesde middelbaar.

Via een campagne werden de scholieren aangespoord om een zelfgemaakt promofilmpje over AZV of een script voor zo’n filmpje in te sturen voor de CLIP CUP.

De vijf beste ideeën kregen een finaleticket en een remake (voor ingezonden filmpjes) of verfilming (voor scenario’s) door een professionele ploeg mét een BV in de hoofdrol. Het Paridaensinstituut en het Sint-Pieterscollege nemen het op tegen mekaar én tegen het Sint Aloysiuscollege uit Menen, PITO Stabroek en het Secundair Kunstinstituut Gent.

De vijf professionele filmpjes vallen te bewonderen www.azv.be/clipcup. De jongeren die de drie populairste filmpjes maken, krijgen als beloning een exclusief miniconcert van AZV-fan Bart Peeters en een – voorlopig nog geheime sidekick – bij hen op school.

Het filmpje van het Paridaensinstituut:

Het filmpje van het Sint-Pieterscollege:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.