Roadkill Comedy goes international

Zaterdag 10 maart vindt de achtenveertigste editie van Roadkill Comedy plaats in de Barcode. Voor deze editie wordt het grof geschut bovengehaald.

Niemand minder dan NIGEL WILLIAMS komt het beste van zichzelf geven. Hij brengt een mix van gloednieuw en ander knallend materiaal. Mocht iemand deze gemigreerde Brit nog niet kennen dan mag je jezelf zaterdagavond schrap zetten voor een storm aan “Rants en Jokes”. Hij zit aan zijn vijfde volavondshow, vierde DVD en eerste boek. Hij stak in Comedy Casino en ondertussen in bijna elk ander televisie programma al was het maar om duidelijk te maken “da ge geene televies vandoen hebt en ge beter naar ne show kunt komen”.

Alsof dat nog niet voldoende is, voorziet de organisatie nog een strak voorprogramma met de Canadees Daniel Ryan Spaulding, een comedian die al overal ter wereld op het podium stond. Tussen shows in Londen en Amsterdam doet hij even de moeite om  in Leuven wat grappen te komen vertellen.

Joe Eagan, nog een Canadees, neemt de eerste spot van de avond voor zijn rekening. Hij laat 15 minuten zijn beste materiaal knallen. En om dit internationaal geweld tegen te gaan, wordt Erhan Demirci ingezet. Een Limburgse Turk uit Brussel.

Mc van dienst is zoals altijd Seppe Toremans.

Voor €4 mag je binnen een stoel op de eerste rij uitkiezen, het spektakel begint om 21u00!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.