Eerste WinWin-beurs groot succes

Op 1 maart 2012 vond de allereerste Leuvense WinWin-beurs plaats. 53 bedrijven en 84 verenigingen ruilden twee uur lang diensten met elkaar. Het resultaat: 162 matches!

De WinWin-beurs is een evenement waarbij bedrijven en verenigingen in een informele en dynamische sfeer ‘matches’ maken tussen de vraag van de ene en het aanbod van de ander. Een ‘match’ maken, kan je vergelijken met het ruilen van een dienst. Een ‘match’ is nooit financieel en altijd wederkerig: de vereniging moet een tegenprestatie verzinnen – hoe miniem ook – voor de dienst die het bedrijf aanbiedt.

De WinWin-beurs kon meteen op veel belangstelling rekenen. 53 bedrijven en 84 verenigingen schreven zich in. Die aantallen overschreden ruimschoots de verwachtingen. En dat deed ook het aantal matches: 162! Na dit enorme succes kan een tweede editie moeilijk uitblijven.

 

Een overzicht van de matches.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.