Oxfam-Wereldwinkel Leuven heeft weldra een nieuwe stek

Op vrijdag 9 maart ontvangen de vrijwilligers van OWW Leuven de sleutel van hun nieuw gebouw in de Parijsstraat. Om dit te vieren wordt een klein feestje georganiseerd voor alle vrijwilligers en diegenen die het project helpen financieren.

Er is al veel werk verzet en er zal nog veel moeten gedaan worden om de nieuwe winkel klaar te krijgen”, zegt Tobias Van Os, die het hele project rond de aankoop coördineert “maar vele handen maken licht werk”. Alle wereldwinkels uit de regio Leuven zijn betrokken bij het project en is er ook een grote steun vanuit Oxfam-Wereldwinkels Nationaal.

Tobias Van Os: “We zijn ervan overtuigd dat we met deze nieuwe winkel in ’t Rood Huys in de Parijsstraat nog meer mensen kunnen bereiken. De nieuwe winkel zal een volledig nieuwe beleving zijn: je wordt er ondergedompeld in een Zuiderse sfeer, je ontdekt wat de impact van Fair Trade is voor duizenden gezinnen in het Zuiden en je kan er snuisteren tussen lekkere producten en eerlijke geschenken.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.