Deelnemers gezocht voor Among the multitude

STUK zoekt 70 mensen (van 10-100 jaar) voor de voorstelling Among the multitude. Sta je te popelen om gratis deel te nemen aan een uitzonderlijke repetitie- en voorstellingsreeks rond theater en beweging, begeleid door professionele acteurs en choreografen zoals Ugo Dehaes (Women, couplelike), Seppe Bayens (Springville/Miet Warlop) en Natascha Pire (Women, Everland), grijp dan deze unieke kans! Ervaring mag maar is absoluut niet vereist.

Interesse? Mail naar ilse.vanessche@stuk.be. Repetities en voorstellingen in de periode van 7 maart tot 22 april 2012.

De voorstelling zelf vindt plaats op woensdag 18, donderdag 19 & zaterdag 21 april (20u30) en zondag 22 april (16u00) in STUK. Meer info.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.