Vaarhappening 1 mei 2012

Op dinsdag 1 mei 2012 gaat de Brabantse vaarhappening door. Je kan de Brabantse kanalen, de Zenne en de Dijle en ook de bezienswaardigheden langs het water ontdekken met de boot, met de fiets of te voet. Ter gelegenheid van de Vaarhappening is de toegang tot de bezienswaardigheden uit het programma gratis, evenals de deelname aan de begeleide wandel- en fietstochten. Op 9 locaties kan je voor 1 euro genieten van een gegidste boottocht op één van de Brabantse kanalen.

In Leuven kan je met de boot varen van Leuven naar Herent en omgekeerd. Er is een pendelbus die je terugbrengt naar het vertrekpunt. Beide kosten 1 euro per rit. Te voet kan je gratis (mits reservatie) een bezoek brengen aan de brouwerij AB Inbev, degustatie inbegrepen. Een andere mogelijkheid is een gratis historische stadswandeling met gids met een bezoek aan het stadhuis. Reserveren is mogelijk via de site van de Vaarhappening.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.