Gebedswake voor slachtoffers busramp in Sint-Pieterskerk te Leuven

Deze avond om 20:00 zal in de Sint-Pieterskerk in Leuven een gebedswake plaatsvinden voor de 28 slachtoffers van de busramp in Sierre in Zwitserland. Naast aartsbiscchop Léonard zal ook de pauselijke nuntius Giacinto Berloco (de ambassadeur van het Vaticaan in België) deelnemen aan deze wake. Nuntius Berloco zal er de steunbetuiging van paus Benedictus XVI overmaken aan de ouders, familieleden en alle betrokken.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Gebedswake voor slachtoffers busramp in Sint-Pieterskerk te Leuven”

Patricia Lammens
(on maart 16th, 2012 at 19:43)

Voor altijd zijn jullie weg,
heel ver maar toch dichtbij als prachtige sterren.

Wij wensen jullie veel kracht bij het verwerken van jullie verlies.

Marnix, Patricia, Marit en Eelinn.