Weggeefwinkel weer open zaterdag!

Komende zaterdag is de weggeefwinkel opnieuw open van 10 tot 17u. Ditmaal is het thema (hoe kan het ook anders) PASEN.

In de weggeefwinkel kan je gratis één object uitkiezen (of enkele kleinere) en zelf spulletjes achterlaten waarvan je denkt dat je er iemand anders een plezier mee kan doen. Zo blijft het winkeltje draaien, voor iedereen. Bedoeling is de overvloed te delen, samenhorigheid te versterken en het milieu te sparen.

De weggeefwinkel ontving een schenking van bijna 200 verse eitjes van bioboer Chris Claes. Wie minder dan 6 eitjes nodig heeft, voorziet best een eigen verpakking. Verder zijn er ook een 10-tal plantjes Reuzebalsemien verwant met het Vlijtig Liesje, sierplant uit Himalaya en India.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.