Vijfde Vlaamse Improcup

Op maandag 26 maart om 20u30 in Aula Pieter De Somer strijden de beste neuzen van de Vlaamse impro-zalm voor de felbegeerde beker van de Vlaamse Improcup. Wie zal dit jaar naar huis keren met het edelmetaal? Wie volgt er Katrijn ‘De enige Vlaamse Improcup is een E-cup’ Van Bouwel (RIOT), Jeron Dewulf (De Improfeten), Frank De Block (BIL)  en Dries Desmet (3MenX) op? Dat is nog niet geweten. Net zomin is geweten welke knotsgekke of hartverscheurende scènes op het podium zullen plaatsvinden en welke hemelse klanken er zullen gespeeld worden: in improvisatietheater wordt zoals steeds het recept voor uw lachbuien ter plekke bedacht!

Voor deze vijfde – en dus feest – editie van de cup blijven de basisingrediënten hetzelfde: Men neme 12 sterke krijgers, naar voren geschoven door een trots improteam (Kabloeng!ImprofielBorRrisNoevoo-TPrepareeBelgische Improvisatie Liga (de BIL)TadamImprorlandoCaqueImprocessieDNA / 1 2 3 Comedy en De Kevins) en gooien die op het podium in Leuven’s grootste arena. Voeg daarbij pittige opdrachten, live muziek en een dolenthousiast publiek, et voila: een onvergetelijke avond vol top-impro, die elk jaar hoge ogen scoort.

Kaarten kunnen kostenloos gereserveerd worden via www.preparee.be of www.improrlando.be. Wees er snel bij, de Vlaamse Improcup lokt veel improliefhebbers!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.