Panta Rei brunch-repetitie

25 maart vanaf 10.00u is iedereen welkom op de inmiddels traditioneel geworden brunch-repetitie van Panta Rei. De repetitie vindt plaats in het Redingenhof .

Je kan er uitgebreid komen ontbijten op de klanken van harmonie Panta Rei. Het wordt voor de meesten bovendien de eerste officiƫle kennismaking met Jo Schelkens, die zal tonen hoe het er op de wekelijkse repetities gewoonlijk aan toe gaat en hoe hij met zijn orkest werkt om alles uit zijn groep te halen.

Het traditioneel rijkelijk gevuld buffet zal ook dit jaar niet onderdoen aan de wensen van ieders smaakpapillen. Voor 15 euro krijg je een heel gevarieerd buffet en 2 drankbonnen. Kinderen tussen 6 en 12 betalen 9 euro en kindjes tussen 3 en 6 jaar 3 euro. Onder de 3 jaar is het gratis.

Je kan online inschrijven via de website: www.harmonie-pantarei.net.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.