Holebi Filmfestival zoekt kortfilms

Voor de derde keer organiseert het Vlaams-Brabantse Holebi Filmfestival de kortfilmwedstrijd Holebikort. Films kunnen vanaf nu ingezonden worden.
Overtuigd door het enthousiaste publiek, de kwaliteit van de ingezonden films en de internationale belangstelling, heeft de festivalorganisatie beslist ook dit jaar Holebikort te organiseren. Met deze kortfilmwedstrijd willen de organisatoren filmtalent in binnen- en buitenland aanmoedigen om kortfilms te maken waarin het holebithema wordt verwerkt. Drie winnaars kunnen voor een totaal van 1.500 euro aan prijzen winnen.

Kortfilms van over de hele wereld zijn welkom, zolang het holebithema enigszins aan bod komt.Een selecte jury uit de Belgische filmwereld beoordeelt de inzendingen. De genomineerde kortfilms worden getoond bij de opening van het filmfestival op 6 november in het Provinciehuis in Leuven. De uiteindelijke winnaars worden gekozen door het publiek.

Inschrijven doe je via de website (www.holebifilmfestival.be/holebikort) of via mail (holebikort@holebifilmfestival.be). Dat moet gebeuren voor 15 oktober 2012.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.