Wereldfeest zoekt vrijwilligers

De volgende editie van het Wereldfeest vindt plaats op zaterdag 2 juni om 13u in park De Bruul. Voor die dag, maar ook voor alle voorbereidingen, heeft de organisatie nood aan een heleboel helpende handen en hoofden. De organisatie is op zoek naar ‘trekpaarden’ die graag mee verantwoordelijk willen zijn voor één van de verschillende luiken van het feest: de bar en de tappers, de wereldkeuken, de markt, de stewards, de animatie, het inhoudelijke verhaal…

Op dit moment zijn verschillende werkgroepen volop aan de slag met de uitwerking van het programma. De barwerkgroep kwam samen en stelde voor om de bar dit jaar naar een meer centrale plaats te verhuizen. De themawerkgroep stelde een visietekst op en werkt aan een aangepast programma rond het thema. De animatiewerkgroep bereidt een heleboel workshops en activiteiten voor jong en ouder voor, het dagelijks bestuur deed een beroep op een lay-outer en een webdesigner voor de uitwerking van de nieuwe affiche en website…

‘Trekpaarden’ gezocht
Wie wil, kan zich nu al aanmelden als vrijwilliger voor de editie 2012.
Functies waarvoor de organisatie expliciet vrijwilligers zoeken zijn:

  • Barverantwoordelijken: je werkt in een ploegje dat de werking van de bar coördineert en dat er voor zorgt dat de bar bemand blijft van 13u tot 24u;
  • Stewards: samen met collega-stewards sta je in voor het onthaal van de bezoekers. Je meldt incidenten en staat klaar om mogelijke problemen mee op te lossen;
  • Verantwoordelijken voor de Wereldkeuken: je leidt de opbouw van de eetstandenmarkt in goede banen, gaat na of de standhouders de richtlijnen naleven en zorgt voor een vlotte afbraak.
  • All-rounders: je hebt zin om het Leuvense Wereldfeest mee te maken tot wat het moet zijn, namelijk een gratis en multicultureel mondiaal feest met duizenden bezoekers en een heerlijke mix van muziekoptredens, workshops, (kinder)animatie, informatie en exotische eetstands.

Heb je interesse om in één van de functies mee te werken aan de editie 2012 van het Leuvense Wereldfeest, stuur dan een mailtje naar david.wereldfeest@gmail.com of bel naar 0487.90.67.05.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.