Sportoase Leuven organiseert Springfestival en paaseizoektocht

Op Paasmaandag 9 april 2012 organiseert de Sportoase in Leuven een springfestival. Het springfestival biedt kinderen tot 15 jaar de kans om na het verorberen van de paaseieren zich uit te leven in het indoor kinderparadijs met diverse springkastelen en randanimatie. De deuren zijn geopend van 10:00 tot 17:00.

Op zaterdag 7 april 2012 vindt de paaseizoektocht plaats in het recreatieve gedeelte van het zwembad. Kinderen tot en met 6 jaar kunnen er vanaf 10:30 terecht om paaseieren te zoeken. Elke deelnemer ontvangt na afloop een leuk chocolade aandenken. Voor meer info en inschrijvingen kan u terecht aan de infobalie van het zwembad (016/740.740).

Meer informatie kan je vinden op de website van de Sportoase in Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.