Sint-Pietersschool Korbeek-Lo stelt tentoon in M

De leerlingen van kleuter- en basisschool Sint-Pieters uit Korbeek-Lo werken al enkele maanden aan een groot kunstproject geïnspireerd door het werk en de tentoonstelling van Patrick Van Caeckenbergh in M. Sproetel, een vreemd wezentje werd geboren!

De leerkrachten van de Sint-Pietersschool ontmoetten Sproetel tijdens een bezoek aan M. Sproetel kwam uit een fantasiewereld waar hij zich op en top thuis voelde. Op een dag sprong hij echter iets te hevig op zijn staart. Zo kwam hij in onze wereld terecht. Al snel miste hij fantasie, kleur en vrolijkheid. Daar haalde hij immers zijn energie uit. Terugspringen lukte hem niet meer…

Omdat hij bovendien zijn vriendinnetje Sprinkel ongelooflijk hard miste, werd hij ongelukkig. Eigenlijk wou hij zo snel mogelijk terug naar zijn eigen wereld. De leerlingen van de Sint-Pietersschool besloten om hen te helpen en maakten allerlei kleurige kunstwerkjes, zodat Sproetel en Sprinkel weer verenigd zouden worden! Een onderdeel van het project is een grote tentoonstelling in M.

Sint-Pietersschool Korbeek-Lo stelt tentoon in M

Sint-Pietersschool Korbeek-Lo stelt tentoon in M

Sint-Pietersschool Korbeek-Lo stelt tentoon in M

Sint-Pietersschool Korbeek-Lo stelt tentoon in M

Sint-Pietersschool Korbeek-Lo stelt tentoon in M

Sint-Pietersschool Korbeek-Lo stelt tentoon in M

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.