Internationale conferentie WebDox

Wat zijn webdocumentaires? Op welke manier kan je een interactie aangaan met je publiek? Hoe integreer je andere media, zoals fotografie en games, in je documentaireproject? Hoe maak je gebruik van sociale media en communities? Wat kan open source voor jouw documentaire betekenen? Hoe kunnen professionelen uit de documentairesector, nieuwe media en andere creatieve velden samenwerken? In het kader van DOCVILLE 2012 organiseren MEDIA Desk Vlaanderen, VRT, VAF en DOCVILLE, in samenwerking met iDROPS, EDN en M – Museum Leuven, op 30 april de internationale conferentie WebDox. Aansluitend vind in M – Museum Leuven een expo (28 april – 5 mei) plaats waarin je gratis kan kennismaken met tal van interactieve projecten en films. Maar het blijft niet bij theorie en presentatie: in het Creatief Lab (1 mei) zullen binnen- en buitenlandse professionals samenwerken aan de interactieve, multimedia en online documentaires van de toekomst. Later worden deze ideeën in het Development Lab klaargestoomd voor de commerciële markt.

Praktisch
Maandag 30 april 2012, van 10u tot 17u 
Museum M

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.