Scala & Kolacny Brothers treden op in Leuven

Op 2 mei 2012 zal het Vlaamse meisjeskoor Scala een gloednieuw en verrassend concerten brengen in de Schouwburg van Leuven.

Na een lange reeks optredens in (onder meer) de Verenigde Staten, Duitsland, Engeland en Spanje heeft Scala niet alleen een heleboel nieuwe nummers klaar. Ook de ‘look’ van Scala zal anders zijn. Zo wordt de nieuwe show onder meer uitgewerkt op vlak van bewegingsexpressie en ook licht, video en decor worden in een fascinerend, nieuw kleedje gestoken.

Scala wil de Vlaamse fans graag als eerste laten proeven van de nieuwe artistieke invalshoeken op het podium. Dus ook iedereen die “Scala & Kolacny Brothers” al eerder aan het werk zag, kan zich in mei 2012 aan een voorsmaakje van het ‘nieuwe Scala 2012’ verwachten!

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Scala & Kolacny Brothers treden op in Leuven”

Dirk Bosmans
(on juni 5th, 2013 at 18:17)

Lions Club Midden Limburg brengt op zaterdag 7 december 2013 het Belgische koor Scala & Kolacny Brothers voor de tweede maal naar de Limburghal in Genk. Dit concert is het eerste optreden uit hun reeks DECEMBER-concerten, waarbij Scala in iedere Vlaamse provincie één optreden geeft. Mis dit unieke evenement in Genk/Limburg niet en koop vandaag nog uw tickets. U kunt dit online via de website http://www.scala4friends.be