Roadkill Comedy op 14 april

Zaterdag 14 april om 21.00u is het zoals elke tweede zaterdag van de maand Roadkill Comedy tijd. En ook deze keer wordt het beslist een topavond. Dit keer staan er twee leden van de Nederlandse Comedy explosion op het podium: Jim Speelmans en Lambert-jan Koops. Alsof dat nog niet genoeg is, worden zij gevolgd door Roel Steeno en wordt er nog een open spot gevuld door een beginnend comedian.

  • Jim Speelmans: Is één van de favoriete Nederlanders van de organisatie en toe aan zijn derde volavond show ‘Jim Speelmans houdt huis’. Die show is net ingeblikt op dvd en dus is het tijd voor nieuw materiaal en geen betere plek om je materiaal wat “België-proof” te maken dan in de Barcode!
  • Lambert-Jan koops: Is bij vele mensen al bekend door een filmpje van een experiment dat hem waarschijnlijk eeuwig gaat volgen. Youtube: “comedy on drugs”. Maar Lambert-Jan is in de eerste plaats een steengoede comedian met een mix van absurde- en observatiehumor. Vorige maand is ook zijn boek “de keuzes van nu” uitgegeven, zeer zeker een aanrader!
  • Roel Steeno is geen onbekende op het Roadkill podium, deze Leuvenaar zat al in het comedy vak toen de Samambaya nog bestond. Hij stond tot driemaal toe in de finale van Humo’s comedy cup en gaat een mix van oud en nieuw materiaal brengen, dus dat kan alleen maar top worden.

De Mc van de avond is zoals altijd Seppe Toremans, de enige man ter wereld die per ongeluk het hele internet heeft afgedrukt.

Inkom is 4euro.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.