Maak je eigen Leuvense soundwalk

mijnLeuven zoekt 8 enthousiaste jongeren om een soundwalk uit te werken over de Leuvense hangplekken.

Een soundwalk is “an audiotour for people who don’t normally take audio tours”. Onder de deskundige begeleiding van Jeugddienst Globelink creëert mijnLeuven een alternatieve audiorondleiding door Leuven. Dit is jouw kans om aan alle Leuvenaars te laten weten waar de leukste plekjes zijn om rond te hangen en welke plekjes een extreme make-over verdienen!

Als alles klaar is, verschijnt de podcast op mijnLeuven.be. Bezoekers krijgen dan aan de hand van deze soundwalk een virtuele rondleiding langs jouw favoriete en minder favoriete Leuvense hangplekken!

Deze soundwalk wordt ingeblikt op woensdagnamiddag 9 mei 2012.

Voel jij het alvast kriebelen om hieraan mee te werken? Schrijf je dan nu in via het formulier op de website van mijnLeuven!

Meer info bij maureen.pierloz@leuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.