Lenteconcerten Arenbergorkest ‘En Garde!’

Het Arenbergorkest, het symfonisch orkest verbonden aan KU Leuven onder muzikale leiding van Donia Surowiec, organiseert eind april opnieuw lenteconcerten. Dit jaar is het thema van de Lenteconcerten “En Garde!”, over de verschillende vormen van strijd die het leven kan bieden. Op het programma staat muziek uit Gladiator, Amadeus! en Les Misérables, maar ook de Grote Poort van Kiev uit de Schilderijententoonstelling van Moessorgski, Prins Igor van Borodin en Into the Storm.

De concerten vinden plaats donderdag en vrijdag 26 en 27 april 2012 om 20:00 in de Pieter De Somer Aula (Deberiotstraat 24, Leuven). Kaarten kunt u in voorverkoop krijgen via de leden of op de website van het Arenbergorkest. Kaarten kosten 4 euro voor studenten en minderjarigen (één euro korting voor houders van een cultuurkaart) en 6 euro voor niet-studenten. Kaarten aan de kassa zijn één euro duurder. Na afloop is er een gratis receptie.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.