Interbedrijvensportdag voor bedrijvenpark Haasrode

Op vrijdag 4 mei 2012 zal de allereerste interbedrijvensportdag doorgaan in Oud-Heverlee, meer bepaald in Don Bosco. Deze sportdag is tot stand gekomen door de VZW Sporen en de VZW Kiwanis die hun krachten gebundeld hebben. Het doel van deze sportdag is om de VZW’s meer zichtbaar te maken en ook een ontmoetingsplaats te creëren voor sportend personeel van het bedrijvenpark van Haasrode. Voor deze eerste editie van deze sportdag mikt de organisatie op 200 deelnemers. Het is de bedoeling om dit event jaar na jaar uit te breiden.

VZW Sporen en VZW Kiwanis hebben één doel voor ogen: jongeren helpen. Dit is dan ook een boodschap die ze naar de buitenwereld toe willen brengen. Door de organisatie van een bedrijvensportdag kunnen ze hun werking uit te doeken doen en zo ook aan naambekendheid winnen.
De sportdag zal doorgaan in Don Bosco op 4 mei 2012. Op deze eerste interbedrijvensportdag wordt ingezet op recreatief sporten. Samen sporten met collega’s uit eigen of andere bedrijven, plezier hebben, achteraf een glas drinken, een stukje eten en genieten van een optreden.
Het sporten vindt plaats van 14u tot 18u. De deelnemers kunnen kiezen voor wandelen, mountainbike, rope skipping, boksen, lopen en zelfs salsadansen. Het wandelen en mountainbike neemt de hele sportnamiddag in beslag (3 uur). Alle sporten zullen worden begeleid door onderlegde sporters binnen de discipline. Nadien kunnen de deelnemers genieten van een glaasje en een maaltijd. Om de avond in stijl af te sluiten zal er een muzikaal optreden zijn van Iza en Anton Walgrave.

Meer info op: http://www.interbedrijvensportdag.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.