Organiseer zelf activiteiten tijdens Leuven autovrij

Zondag 26 augustus 2012 is Leuven opnieuw autovrij. Zoals voorgaande jaren, wordt het gebied binnen de ring afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer van 10:00 tot 18:00.

Men wil op deze manier aan iedereen tonen hoe de stad eruit ziet onder autoverkeer. Leuven Autovrij wil de mooie en rustige plekjes van Leuven onder de aandacht brengen en de stad gedurende een dag teruggeven aan zijn inwoners, de fietsers en de voetgangers.

De stad roept verenigingen, buurtcomités en bewonersgroepen op om een activiteit te organiseren tijdens Leuven autovrij. Je kan je activiteit inschrijven tot 15 mei bij de dienst Duurzaam Beleid. Als je activiteit voldoet aan bepaalde voorwerpen, dan kan je een subsidie krijgen.

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.