Vernieuwde website Wereldfeest

Naar aanleiding van deze 24ste editie pakt het Wereldfeest uit met een volledig vernieuwde website, waarop je overzichtelijk alle info terugvindt. Op deze manier wil het Wereldfeest nog beter communiceren met de vele duizenden bezoekers. Het feest is immers uitgegroeid tot een klein monument voor de solidaire en (multi)cultuurminnende Leuvenaars.

Zij kunnen nu al 24 jaar lang genieten van een heerlijke mix van muziekoptredens, workshops, (kinder)animatie, een informatie- en themamarkt, een wereldkeuken en een artisanale markt met producten uit diverse continenten. De talrijke inspanningen van de organisatoren om afvalarm te werken, maken van het Wereldfeest een voorbeeldig evenement. Met het thema ‘Duurzaam duurt het langst’ gaat het Leuvense Wereldfeest mee op zoek naar duurzame alternatieven voor de huidige economische en ecologische crisis. Het Wereldfeest wordt georganiseerd door de VZW Wereldfeest Leuven in samenwerking met de stad Leuven en 30CC.

Het feest wordt elk jaar gedragen door vele tientallen vrijwilligers. De organisatoren zijn zoals steeds nog op zoek naar extra vrijwilligers. Wie op 2 juni mee de handen uit de mouwen wil steken, kan zich aanmelden bij:

VZW Wereldfeest Leuven
David Dessers
0487.90.67.05
david.wereldfeest@gmail.com

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.