Happy as a HIPPO!Royale

Nieuwe vestiging opent de deuren.

Als trouwe fan van de retrowinkel HIPPO! In de Parijsstraat, kon ik niet wachten tot de opening van grote zus HIPPO!Royale, een beetje verder in de gezelligste straat van Leuven. Toen ik op vrijdag eindelijk een gaatje vond in mijn agenda, snelde ik er dan ook meteen naar toe. “Na vijf jaar werd het tijd voor iets groters”, wist eigenares Ilse Vanbets me te vertellen. Terwijl de originele HIPPO!-winkel  vooral frivole kleren voor hippe meiden huisvest, wil de nieuwe shop ook kleren aanbieden voor de liefhebbers van een iets meer volwassen damesstijl tot pin-up kledij. Ik snuffelde er rond en vond er pareltjes van onder meer Mis-en-plis en Lucy has a Secret!. Voor juweeltjes, accessoires en andere hebbedingen kan je nog steeds in de twee winkels terecht en dat betekent dus dubbel zoveel shopplezier. En niet alleen de kleren zijn een streling voor het oog, ook over de inrichting is met zorg nagedacht. In het midden van de ruimte vind je een carrousel en je zou alleen al aan het passen  slaan om even in de leuke pashokjes te vertoeven, terwijl je je een filmpersonage uit de jaren 1950 waant. De verkoopsters zijn altijd enthousiast en helpen je graag een handje.

Ga zeker zelf een kijkje nemen tijdens de eerstvolgende shopnamiddag met je vriendinnen. Maar een verwittigd vrouw is er twee waard: je gaat niet met lege handen naar buiten dus neem genoeg geld mee of vraag om de bankkaart van je allerliefste.

                                                 

HIPPO!Royale, Parijsstraat 44, 3000 Leuven

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Happy as a HIPPO!Royale”

evelien
(on mei 7th, 2012 at 13:43)

Amai ja! Ben er alleen nog maar ‘s avonds gepasseeerd en al staan verlekkeren aan de etalage (misschien is dat wel veiliger voor de portemonnee).

 
Tiene
(on mei 9th, 2012 at 13:02)

Hm… Ik vind er eerlijk gezegd echt niks aan! Een grote legen ruimte die geen gezelligheid uitstraalt. Die molen in het midden lijkt me eerder gemaakt om ruimte op te vullen. Er had iets veel leuker van gemaakt kunnen worden wat meer bij de andere winkel had kunnen aanleunen. De leuke verkoopster die vroeger in de kleine winkel stond is blijkbaar verdwenen? Neen, geef mij maar de kleine winkel ook al vind ik dat nu ook wat minder.

 
Vero
(on mei 24th, 2012 at 13:52)

Gisteren eindelijk eens langsgeweest op aanraden van een vriendin. Wauw zeg, wat een ontdekking. Heel originele winkel én collectie! Da’s binnenkomen en direct glimlachen.

 
Kat
(on juni 12th, 2012 at 10:04)

Ze hebben er leuke dingen maar oh zo duur.