Leuven in Scène 2012: Fille D’Hestia van La Salamandre

Eind deze maand is het opnieuw Leuven in Scène. De volgende dagen zullen we op Leven in Leuven een reeks berichten posten waarin we een aantal van de acts van Leuven in Scène kort voorstellen.

Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2012 zal het vuurspektakel Fille D’Hestia van La Salamandre doorgaan in het park rondom de Keizersberg te Leuven. Deze première is gebaseerd op de Griekse mythologie: Fille D’Hestia gaat over een ritueel waarin een jonge vrouw geïnitieerd wordt in de mysteries van het leven. Het vuur heeft een hoofdrol. De sfeerschepping en de muziek van Yuna Le Floch roepen echo’s uit het verleden op. La Salamandre is een Franse groep uit Besançon, opgericht in 1990 waarbij vuur altijd een hoofdrol speelt.

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.