Le(u)ve mama in de Standaard Boekhandel

Op zaterdag 12 mei, de dag voor Moederdag, worden alle mama’s verwend en in de bloemetjes gezet door de Leuvense handelaars. Standaard Boekhandel in de Diestsestraat trakteert op signeersessies van stoere mannen en pittige dames en biedt verschillende workshops aan.

Programma:

  • van 10u30 tot 12u : één van Vlaanderens beste misdaadauteurs Toni Coppers signeert zijn nieuwe telg ‘Stil Bloed‘.
  • van 13u tot 16u: Winiefred Van Killegem stelt haar nieuwste kookboek ‘Winiefred kookt met stevia‘ voor. Eindelijk is het zover: fantastisch lekkere zoetigheden zonder calorieën: Winiefred serveert proevertjes en laat je kennismaken met het plantje “stevia”, een gezond alternatief voor suiker
  • van 14u tot 15u: Lady Chef Sofie Dumont signeert haar nieuwste kookboek ‘De Meesterbakker‘. 12 hobbybakkers dagen elkaar uit om hun allerbeste baktalenten te bewijzen. Broden, koekjes, taarten, cupcakes en ander heerlijks hebben voor deze patissiers-in-spe geen geheimen meer. Dit boek leert je hoe je zelf in de keuken de bakperfectie kan benaderen, je desserts naar een visueel hoogtepunt kan brengen of gewoonweg een heerlijke taart kan bakken.
  • van 14u tot 16u: Madame Zsazsa aka Kim Leysen signeert ‘ Allemaal rokjes‘. Heb je ook zin om deze zomer te schitteren in een zelfgenaaid rokje maar heb je geen idee hoe er aan te beginnen kom dan wat tips sprokkelen bij Marlise: beleg, engelse naad, paspel, verdoken rits, stofvouw, rechte draad etc… het wordt je allemaal duidelijk met demonstratiestukken! Ook het Leuvense Stikmotief zal aanwezig zijn en afgewerkte rokjes showen !
  • van 13u30 tot 15u30: Fan van de KreunersJan Van Eyken en Olivier Elen signeren hun boek ‘De Dikke Van Eycken. 34 jaar De Kreuners‘ en toch iets geleerd. Gitarist Jan Van Eyken is een fenomeen. Al heel zijn leven bewandelt hij op een uiterst eigenwijze manier de paden van de rock’n’roll. Samen met zijn groep De Kreuners speelde hij 34 jaar lang voor tienduizenden fans. Bovendien behoort een hoop van zijn songs tot erfgoed van de Vlaamse rock. Jan is niet alleen een muzikaal talent, hij is ook een straffe verteller. In dit boek diept hij de strafste anekdotes uit zijn jaren on the road met De Kreuners op, samen met hopen how-to’s, lijstjes, bizarre weetjes en toogpraat-tips voor elke rock ‘n roll-liefhebber.
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.