Le(u)ve mama op 12 mei

Op zaterdag 12 mei organiseert het Handelaarsverbond Leuven, MGL en de stad Leuven de eerste editie van ‘Le(u)ve Mama’ naar aanleiding van Moederdag. Le(u)ve mama is een toffe koopdag waarbij alle mama’s eens extra in de watten gelegd worden.

De deelnemende handelaars organiseren allerlei leuke verwenacties voor mama’s in hun winkels. Alle acties ontdek je op de mamaroute. Geniet van een glaasje cava, laat je overladen met attenties, kortingen bij diverse handelaars, exotische drankjes en hapjes, stijladvies en nog zoveel meer!

Tussen 13.30 uur en 17.30 uur zal er op het Pieter De Somerplein het Wereldkampioenschamp Sjakosjen werpen plaatsvinden. Wie de Sjakosj het verst kan werpen, maakt kans op een mooie prijs.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.