Leuven in Scène 2012: De kersentuin van Lviv Voskresinnia

Eind deze maand is het opnieuw Leuven in Scène. Deze post hoort bij een reeks berichten waarbij telkens 1 act kort voorgesteld wordt.

Op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei 2012 brengt theatergroep Lviv Voskresinnia de voorstelling De Kersentuin op de Vismarkt. Het werk draait rondom ijdelheid, verlangen naar rijkdom en verval. In deze opvoering wordt niet gesproken, maar vuur en water maken de sfeer, samen met de prachtige muziek.

Voskresinnia is een oekraïense groep opgericht in 1990, afkomstig van de stad Lviv. Ze brengen zowel straat theater als ‘indoor’ theater. De Kersentuin is hun interpretatie van het Russische toneelstuk De Kersentuin, het laatste werk van Anton Tsjechov.

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.