Zondag 13 mei: finissage tentoonstelling ‘Voor eeuwig held?’

De opening van de tentoonstelling ‘Voor eeuwig held?’ van het stadsarchief op Erfgoeddag was een groot succes met 1450 bezoekers. Ondertussen kwamen al meer dan 4780 geïnteresseerden in het stadhuis ontdekken welke vijftien Leuvense helden er een plaats hadden gekregen en waarom. Om de tentoonstelling op 13 mei feestelijk af te sluiten, wordt een exclusieve ‘meet & greet’ georganiseerd met familieleden van enkele van deze Leuvense helden en met de bruikleengever van de populaire wagen van Delin.

Nog tot en met zondag 13 mei 2012 is de tentoonstelling open voor publiek. Maar op deze laatste dag, tussen 16 en 17.30 uur nodigt de Erfgoedcel Leuven alle geïnteresseerden uit voor een bijzondere ontmoeting met enkele familieleden en bruikleengevers die maar wat graag extra uitleg willen geven over ‘hun’ held. Voor elke bezoeker de uitgelezen kans om nog wat extra informatie te verkrijgen, om de familie van deze helden te ontmoeten of om in contact te komen met de eigenaar van een van hun favoriete heldenobjecten.

Van 16 tot 17.30 uur is iedereen van harte welkom! Vanaf 17.30 uur sluiten de deuren onherroepelijk en is het weer wachten tot de volgende erfgoedtentoonstelling in het stadhuis.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.