Leuvens Alumni Orkest bracht An American Salute

Zaterdag 5 mei woonde ik het concert ‘An American Salute’ van het Leuvens Alumni Orkest in de PDS bij. Op het programma stond muziek uit Noord-Amerika. Jef Neve, Belgiës beste jazzpianist, bracht Rhapsody in Blue en Variations on I got Rythm van George Gershwin samen met het LAO en werd hiervoor beloond met een staande ovatie. De manier waarop Jef Neve zich uitleeft achter zijn piano is werkelijk fantastisch om te zien én te beluisteren. De stukken van Morton Gould waren minder mijn ding. Al was de uitvoering, zoals we dat ondertussen van het LAO gewoon zijn, erg goed.

An American Salute - Leuvens Alumni Orkest

An American Salute - Leuvens Alumni Orkest

An American Salute - Leuvens Alumni Orkest

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.