Eerste Fonskesmèt in Leuven

Op vrijdag 18 mei 2012 van 08.00 uur tot 13.00 uur vindt voor de eerste maal de Fonskesmèt plaats. Dit is een initiatief van de marktbond Vlaams-Brabant met de medewerking van de stad Leuven. Deze feestmarkt zal plaatsvinden tijdens de gewone vrijdagmarkt op het Mgr. Ladeuzeplein en Herbert Hooverplein.

Om het geheel een feestelijk karakter te geven, zal er naast de traditionele marktstanden eveneens animatie voorzien worden – straatmuzikanten, steltenlopers, cheerleaders. Tijdens de markt zullen er door hostesses enveloppen met waardebons, cadeaubons, gadgets, … uitgedeeld worden aan de marktbezoekers.

In tal van horecazaken bevinden zich placemats waar iedereen een woordpuzzel kan invullen. Hierbij zijn tal van mooie prijzen te winnen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.