Slotevent Faculty STARs in de Universiteitshallen

Op donderdag 10 mei 2012 vond het Faculty STARs slotevent academiejaar 2011-2012 plaats. In de Promotiezaal ontvingen de STARs tijdens een plechtige uitreiking hun getuigschriften uit handen van de decanen van hun faculteit. Ook het team dat Faculty STARs uitwerkte, werd in de bloemetjes gezet. Daarna gaven in de Universiteitshallen de dertien Faculty Student Artists in Residence het beste van zichzelf met optredens en een tentoonstelling. Fotografie was duidelijk de populairste kunstvorm bij de Faculty STARs. Ik was ook erg gecharmeerd door Team Traning en Coaching Dans die een bijzonder energiek optreden gaven.

Slotevent Faculty STARs by KULeuven

Slotevent Faculty STARs by KULeuven

Slotevent Faculty STARs by KULeuven

Slotevent Faculty STARs by KULeuven

Slotevent Faculty STARs by KULeuven

Slotevent Faculty STARs by KULeuven

Slotevent Faculty STARs by KULeuven

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.