Parijsstraat XL op zaterdag 19 mei

De Parijsstraat wordt een stuk groter. Aan de straatkant van het Barbarahof hebben zich reeds vier nieuwe zaken gevestigd: ’t Rood Huys, Twits, KBC en binnenkort een Oxfam wereldwinkel.

In het oude gedeelte van de straat zijn er ook wijzigingen: nieuwe zaken (Casa Bollicine, Past-à-Porter, Hippo! Royale), overnames (café Den Delper, Diva, Il Pastaio). Tweedehands kledingwinkel Rawette (sinds 1979) verhuist naar het Joris Helleputteplein om de hoek waar Oplus zich als eerste gevestigd heeft. De nieuwe ruimte, ESPACE RAWETTE, wordt ingewijd met een tentoonstelling van beeldend kunstenaar Tejo Philips.

Reden genoeg om te feesten op zaterdag 19 mei!

Vanaf ‘s middags spelen beurtelings het Brabants Volksorkest, Harmonie Panta Rei en Los Callejeros in de straat. De 45 handelszaken van de Parijsstraat en het Joris Helleputteplein komen naar buiten, ieder met zijn specialiteit. Bij Topolino wordt kinderanimatie voorzien.

Parijsstraat XL op Facebook.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.