Straatfeest Dijledreef op 25 mei

Op vrijdag 25 mei vindt in de Dijledreef het jaarlijkse straatfeest plaats. Schepen Denise Vandevoort en schepen Mohamed Ridouani openen het feest plechtig om 17.00 uur.

Het straatfeest werd in het leven geroepen door de buurtbewoners van de Dijledreef, de bewoners van het woonwagenterrein en de integratiedienst van de stad Leuven. Het feest is uniek in zijn soort en brengt woonwagenbewoners en Leuvenaars dichter bij elkaar om samen gezellig feest te vieren.

Verschillende activiteiten staan op het programma: touwtrekken, muziek, schminken, kubstoernooi, juwelenkraampje, Kamishibai, een bezoek van de mobiele school,… Er is ook een barbecue. De vrouwen van het woonwagenterrein en vzw Arktos bereiden de lekkere salades, de andere bewoners staan aan de barbecue.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.