Fiesta Europa strijk voor de derde keer neer in Leuven

Leuven is al enkele jaren bekend met het concept ‘Fiesta Europa‘. Ook dit voorjaar komt de gezellige internationale feestmarkt, met een 30-tal marktkramers afkomstig uit alle hoeken van Europa, naar het Herbert Hooverplein.

‘Fiesta Europa’ brengt voor de derde keer marktkramers uit heel Europa naar Leuven. In een gemoedelijke sfeer bieden ze kwaliteitsvolle producten uit hun land of regio aan: mediterrane olijven en tapenades, Franse worst en streekkazen, spek, Italiaanse salami, look en ajuin, charcuterie en terrines, allerhande zoet zoals fudge, heerlijke nougat of typische amandelkoeken. Naast dat verleidelijke lekkers zijn er lederwaren, hout, keramiek, edelstenen, mineralen, juwelen, textiel, souvenirs,… Ook de innerlijke mens wordt verwend: je kan proeven van paëlla, pizza, barbecue, wafels, een frisse Poolse pint of een heerlijke moezelwijn.

Praktisch
De markt vindt plaats op vrijdag 25 mei (19.00 tot 24.00 uur), zaterdag 26 mei (10.00 tot 24.00 uur), zondag 27 mei (10.00 tot 24.00 uur) en maandag 28 mei (10.00 tot 18.00 uur) op het Herbert Hooverplein. De toegang is gratis en vele marktkramers laten hun producten proeven.

De organisatie is in handen van ‘Fiesta Europa‘ in samenwerking met de stad Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.