Belgian Grand Prix Skeeleren 26, 27, 28 mei

Op Pinksteren wordt in het arrondissement Leuven naar jaarlijkse traditie een weekend topskeeleren geprogrammeerd. De wedstrijden verlopen op de piste van Houtemveld in Tienen en op de weg doorheen de wijk Ter Bank in Heverlee Leuven.

De pistewedstrijden verlopen op zaterdag 26 en zondag 27 mei. Voor de tweede keer op rij kan er gereden worden op de vernieuwde piste Houtemveld in Tienen. De piste voldoet aan de internationale normen en laat toe om er een spannnede wedstrijd op te rijden. Voor de wegwedstrijd van maandag 28 mei werd opnieuw gekozen voor het glooiende parcours van wijk Ter Bank in Heverlee Leuven. Het parcours heeft een goede lengte, er is ook heel wat bochtenwerk en ook de hellingen van de wijk zorgen voor een extra uitdaging.

De snelheidsduivels van Heverlee en Tienen zijn alvast paraat. Ze zullen zich meten met nationale en internationale sportieve ‘concurrenten’, die naast het strijdperk ook heuse skatevrienden zijn. Rijdt Bart Swings iedereen weer van de sokken? Of komen de eigen maten Ferre Spruyt, of Maarten Swings een sprintje pakken? Uiteraard zijn er ook de sterke dames en jongeren die uw aandacht en aanmoediging verdienen.

Alle informatie over de Belgian Grand Prix valt te lezen op de speciale wedstrijdpagina’s: http://www.belgiangrandprix.com

De toegang tot deze wedstrijden is gratis en tussendoor zijn snacks en drank te verkrijgen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.