Hiphopcafé 4 Elementz presents: CITYSCAPE II

Op donderdag 24 mei organiseert vzw Straatrijk het evenement ‘Cityscape II’, van 20.30u tot 01.00u in Jeugdcentrum Vleugel F – Brusselsestraat 61A, Leuven.

De vorige editie van Cityscape was een enorm succes. Daarom kan je op 24 mei weer terecht in Hiphopcafé 4 Elementz voor een coole hiphop party, vóór de examens voor de meesten van start gaan.

De avond begint met een exhibition break battle voor de b-boys.

De Leuvense groep AMOK, bekend van de cd ‘Alles of niks’ uit 2008, komt daarna als eerste groep een optreden geven. Mechelaar Baz, die ondertussen al even in Leuven woont, is de volgende act van de avond. Je kan Baz kennen van zijn single met Diggy Dex en Surya: Dans. Deze mc draait nu al een jaar of 10 mee in de scene en in 2011 kwam zijn laatste album ‘Stadsleven’ uit. Hij zal op Cityscape II enkele previews van nieuwe projecten geven. Voor DJ Dysfunkshunal weer een fantastische dj set brengt, komt de Nederlandse mc Fotosynthese (Breda) zijn nieuwe plaat ‘Los’ voorstellen. Deze man draait al mee in het hiphopwereldje sinds hij 13 was, en geldt als 1 van de grootste talenten van Nederland. Deze status heeft hij met zijn nieuwe album volledig ingelost, waarbij hij bewijst dat hij niet zomaar een jonge mc is. Hij kan ondertussen een vaste waarde in de Nederlandse scene genoemd worden.

Voor mc’s is er ook een open mic voorzien, onder begeleiding van DJ Dysfunkshunal. De avond wordt gehost door Jaymee (Undefined).

Elke eerste donderdag van de maand zal er een speciale editie van Hiphopcafé 4 Elementz georganiseerd worden, tussen 20u en 1u. Op alle andere donderdagen zijn hiphopartiesten welkom om hun ding te komen doen, tussen 19u en 23u.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.