Project toegankelijkheid handelszaken Muntstraat en Oude Markt Leuven

Hidden City stelt met vreugde de realisatie van hun project voor: de toegankelijkheid van handelszaken op Oude Markt en Muntstraat Leuven. Een samenwerking van handelaarsverbond Muntstraat, vzw Oude Markt, themawerking TOEG van omkaderingsgroepen KUL en vzw Hidden City. Na een onderzoek, bleek dat er weinig cafés en restaurants toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. Er is toen beslist om te werken met mobiele hellende vlakken. Twintig handelszaken kochten er één aan via Hidden City. De handelszaken die er één hebben, hebben een sticker met het Hidden City logo aan hun ingang, waarop vermeld staat: “hellend vlak aanwezig, vraag er naar!”

Toegankelijke handelszaken Muntstraat: Café Amadee, Musi Café, Casa Mia, Quo vadis, Pronto, De Kansel, Acquasanta, Ascoli, Tresluxe / Tressimple, Sakura, Oesterbar, ‘t Fonske, De Troubadour, Libertad, New Mexico, Koutoubiya, Mykene en Cocoon.

Toegankelijke handelszaken Oude Markt: Apotheek Jean-Pierre Baeck, Café Oriënt, De Kemel, Rodins, Frituur d’Aa mèt, Alegria, Café 33, Café Allee, Farao, De Weerelt, Den Brosser, Café Apero.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.