Les Goulus – Les Krishnous – Leuven in Scène 2012

Het Franse collectief Les Goulus gaat als ‘Les Krishnous’ op de Oude Markt op zoek naar nieuwe broeders die willen toetreden tot de Krishnou-beweging. Mystieke gezangen, bekeringsrituelen of zelfs flagrante leugens, alles is toegelaten om nieuwe zieltjes te winnen. Bijzonder grappige act die maximaal inspeelt op interactie met het publiek. Voor dat je het weet, wordt je als nietsvermoedende terrasbezoeker bekeert door deze Fransen.

Les Goulus - Les Krishnous

Les Goulus - Les Krishnous

Les Goulus - Les Krishnous

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Les Goulus – Les Krishnous – Leuven in Scène 2012”

Dries
(on mei 29th, 2012 at 0:24)

Nog een paar extra foto’s op http://www.flickr.com/photos/driesverachtert/sets/72157629941762716/