Griet Desutter – Allez, Allez, Roulez! – Leuven in Scène 2012

Allez, Allez, Roulez! is interactief verteltheater dat de toeschouwer meeneemt in de wereld van de kermis. De kermis van vroeger met haar circussen, draaimolens en duvelstenten. En de kermis van vandaag waar alles luider, lelijker en duurder wordt. Angèle vertelt haar verhaal en dat van haar familie die generaties lang met kermisattracties de kost probeert te verdienen: met wonderolie, een toverlantaarn, de vrouw met drie borsten, de sterkste man ter wereld,..

Actrice Griet Desutter verovert met haar monoloog stukje bij beetje de harten van de toeschouwer. Langzaam word je meegezogen in het verhaal, terwijl je terugdenkt aan de kermis van vroeger, waar een simpele draaimolen de topattractie was en de floche vangen hét hoogtepunt van de dag. Een kleine, maar beklijvende voorstelling over het leven dat zalft, maar vooral slaat. Knappe prestatie van Griet Desutter die de ganse voorstelling draagt en enkele mooie accenten uit haar mouw weet te schudden.

Griet Desutter - Allez, Allez, Roulez! - Leuven in Scène 2012

Griet Desutter - Allez, Allez, Roulez! - Leuven in Scène 2012

Griet Desutter - Allez, Allez, Roulez! - Leuven in Scène 2012

Griet Desutter - Allez, Allez, Roulez! - Leuven in Scène 2012

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.