Toverspel – Vuurinstallaties op de Keizersberg – Leuven in Scène 2012

Tijdens Leuven in Scène werd de Keizersberg Toverspel aangekleed met vuurinstallaties. Met bamboestokken en stoffen werden geometrische constructies gebouwd, die van binnenuit verlicht werden met kaarsen. Het resultaat was betoverend. Het park van Keizersberg leek wel een metamorfose ondergaan te hebben. Vuur, het blijft fascineren.

Alle bezoekers konden ook een deeltje van het vuurpark mee naar huis nemen om zo de sfeer van Leuven in Scène overal te verspreiden. Alleen jammer dat de Keizersberg op zondagavond een beetje een slachtoffer werd van zijn eigen succes. Rijen en rijen mensen stonden aan te schuiven voor een papieren zak met theelichtje. Gelukkig kon je, eens de rij voorbij, daarna op je gemak door het park kuieren.

Toverspel - Vuurinstallaties - Leuven in Scène 2012

Toverspel - Vuurinstallaties - Leuven in Scène 2012

Toverspel - Vuurinstallaties - Leuven in Scène 2012

Toverspel - Vuurinstallaties - Leuven in Scène 2012

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.