Sfeer in het stadspark tijdens Leuven in Scène

Cirkus in Beweging toverde het stadspark overdag om tot een circuspark. Cirkus in Beweging bracht enkele producties van eigen makelij en er was circus om zelf te doen: jong en oud konden hun circustalent komen uittesten bij één van de workshops. Er was voor elk wat wils: in de lucht hangen in een doek of een trapeze, of in de Chinese mast kruipen, jongleren met balletjes, kegels en diabolo’s of evenwichtskunsten oefenen met ballopen, tonlopen, koorddansen,… Het was er een drukte van belang.

Stadspark tijdens Leuven in Scène 2012

Stadspark tijdens Leuven in Scène 2012

Stadspark tijdens Leuven in Scène 2012

Stadspark tijdens Leuven in Scène 2012

Stadspark tijdens Leuven in Scène 2012

Stadspark tijdens Leuven in Scène 2012

Stadspark tijdens Leuven in Scène 2012

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.