Urban Circus op de Bruul – Leuven in Scène 2012

De Bruul was tijdens Leuven in Scène de plek voor uitdagende workshops en demonstraties. Cirkus in Beweging en mijnLeuven sloegen de handen in elkaar om van het park één straf geheel te maken voor, door en met jongeren. Circus met een flinke dosis street cred. Zo waren er oa demo’s en workshops Trial, Flatland, Slackline, Chinese Mast, Bascule, …

Veruit het spectaculairste waren de parkour demonstraties. Parkour is een nieuwe discipline tussen gymnastiek en circus. Het kiest de rechtste en strafste lijn van A naar B in de stad. Obstakels worden overwonnen door te klimmen, te springen en salto’s te maken. Lenigheid, kracht, snelheid en creativiteit zijn een must.

Urban Circus op de Bruul - Leuven in Scène 2012

Urban Circus op de Bruul - Leuven in Scène 2012

Urban Circus op de Bruul - Leuven in Scène 2012

Urban Circus op de Bruul - Leuven in Scène 2012

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.