Cie Paki Paya – Shake Shake Shake!

‘Shake Shake Shake!’ van CIE PAKI PAYA (Spanje) toont het publiek de zoektocht van latin lover Tony naar zijn ideale partner. Die vindt hij vrij snel als hij een chinese vrijwilligster uit het publiek oppikt en meesleept in zijn mix van theater en luchtacrobatie, humor en sensationele circuskunsten. Zal de bange en giechelende dame ingaan op al zijn avances en zijn uitnodiging om deel te nemen aan de gevaarlijke acrobatische avonturen? Uiteindelijk blijkt hoe dit duo een heel aandachtig en bezorgd publiek helemaal op het verkeerde been zet als beiden in een schitterende apotheose het beste van zichzelf geven in een wervelend luchtspektakel… een aanrader!

Cie Paki Paya 2

Cie Paki Paya 5

Cie Paki Paya 9

Cie Paki Paya 14

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.