30ste editie Terrasfilms

Naar goede gewoonte sluit Cinema ZED het seizoen af met een traktatie van jewelste: TERRASFILMS! Tien zwoele zomeravonden verandert het binnenplein van STUK in een grote openluchtbioscoop waar een originele selectie van films gratis vertoond wordt.

Het programma bestaat uit een mix van onuitgegeven films, recente en wat oudere films, van grote kleppers en onontdekte parels, van humor, romantiek, drama en spanning. Een herkansing om die ene film toch nog mee te pikken of om een andere in gezelschap van vrienden nog eens opnieuw te bekijken.

Terrasfilms gaat door van 6 tot en met 27 juni. Iedere maandag-, woensdag- en vrijdagavond op het binnenplein van het STUK. De film start wanneer de zon volledig onder is, zo rond 22u30. Wie zeker wil zijn van een plaats, komt best op tijd. Iedere voorstelling wordt onderbroken door een pauze van een 10tal minuten. In geval van regenweer, gaat de vertoning door in het STUKcafé. Toegang is gratis. STUKcafé laaft de dorstigen, eigen drank is niet toegestaan.

Woensdag 6 juni: The Infidel
Vrijdag 8 juni: Take Shelter
Maandag 11 juni: Troll Hunter
Woensdag 13 juni: Tournée
Vrijdag 15 juni: Submarine
Maandag 18 juni: Medianeras
Woensdag 20 juni: Thrilling Shorts
Vrijdag 22 juni: Ascenseur pour l’échafaud
Maandag 25 juni: The greatest movie ever sold
Woensdag 27 juni: Drive

Bekijk de terrasfilm folder.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.