Grand Opening Ming

Of beter gezegd, Grand Re-Opening, want restaurant Ming is al jaren een gevestigde waarde in het Leuvense. Na de Wok Dynasty kreeg ook het restaurant op de Oude markt een make-over. De indeling van het restaurant is hetzelfde gebleven, maar het meubilair en de muurschilderingen werden opgesmukt met Ming-vazen. Heel toepasselijk. Vooral de grote stoelen, meer zetels waarin je helemaal kan wegduiken zijn een blikvanger. Ook het concept werd drastisch veranderd. Weg met de all you can eat formule, back to basics. De kaart onderging een afslankingskuur en biedt nu welgeteld twee menu’s, acht voorgerechten en acht hoofdgerechten voor een zeer schappelijke prijs. De gerechten zijn een soort Asian Fushion met invloeden uit de Japanse en Chinese keuken.

Op de feestelijke opening werden we welkom geheten door de beminnelijke bazin van de Ming en onthaald op cava en een overdaad aan hapjes: sushi, teppanyaki, dim sum en nog veel meer. Zo’n 150 mensen klonken op het succes van de vernieuwde Ming en er kwam zelfs een heuse Chinese draak meevieren. Wij kijken er alvast naar uit om het nieuwe concept uit te proberen.

Grand Opening Ming - 5 juni 2012

Grand Opening Ming - 5 juni 2012

Grand Opening Ming - 5 juni 2012

Grand Opening Ming - 5 juni 2012

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Grand Opening Ming”

Kat
(on juni 13th, 2012 at 11:22)

Oef, want dat “all you can eat concept “vond ik maar niets. De kwaliteit was veel minder dan toen het nog Ming Dynasty was.
Hopelijk kunnen we nu terug op een hoger niveau eten verkrijgen.

 
Hugo Boels
(on juli 10th, 2012 at 11:14)

Ik merk dat mijn reaktie verwijderd is.
Deze blog is dus niet neutraal, maar eet blijkbaar gratis uit de hand van de gerecenteerde horecazaken.

 
Carolien
(on juli 10th, 2012 at 12:14)

Beste Hugo,
Ik reageerde uitgebreid via mail op uw reactie. Ik kan u verzekeren dat ik elke maaltijd die ik genuttigd heb in een restaurant zelf betaald heb. Ik vind het belangrijk dat de objectiviteit van de recensies op deze wijze wordt gegarandeerd en vind het jammer dat u mij dingen verwijt die ik niet gedaan heb.

 
Ming « Leven in Leuven
(on april 9th, 2015 at 22:24)

[…] de heropening van restaurant MingĀ op de Oude Markt werd het hoog tijd om het nieuwe concept eens uit te […]